perjantai 27. syyskuuta 2013

tee musta vaimo


 No nyt ei oo kyllä tarjottavana tämän ihmeellisempiä kuvia. Niinkuin ei koskaan...
Eilen taas akkojen kanssa hengailtiin ja syötiin liian hyvää tacosalaattia. Kumma ku oon ollu tosi vähän yksin ja nyt alko viikonloppu ja vietän sen suunnilleen kokonaan yksin. Huomenna tosin äiti tulee tehosiivoomaan mun kanssa ja saan kuvailtua luultavasti asuntopostauksen vihdoin. Oikeestaan hyvä, että saan nyt olla vaan yksin.

Oon jotenki henkisesti tosi sekamelska, koska tuntuu että niin paljon on muuttunu kahden viikon sisällä. Oon oppinu miten paljon ihmistä voikaan vihata ja kuinka sekään ei saa asioita muuttumaan. Oon oppinu myöskin rakastamaan enemmän ja kuinka sekään ei tule koskaan muuttamaan yhtään mitään. Tai kuinka sillä ei tuu oikeestaa koskaan oleen mitään merkitystä. Oon myöskin oppinu, ettei tunteita voi paeta tai piilottaa. Helvetti. 
Miksei joku vaan vois tulla ja tehdä musta vaimon, ettei tarvis enää koskaa miettiä yhtään mitään.

9 kommenttia:

 1. miks sulla ei näy sitä yläpallooooo ? :(

  VastaaPoista
 2. Jos oisin naisiin päin, varmaa oikeesti pakottaisin sut vaikka menemää mun kanssa naimisii!

  VastaaPoista
 3. mä voin tehä susta mun vaimon :333

  VastaaPoista
 4. Hahahaha!! ei hittolaine :'DD kyllä nyt on kuule iha pakko käydä jotai rustailee... oot kyllä eukko (oon savosta ja isä on opettanu että eukottelu on vain positiivista joten elä pelekee :p) joka kerta piristäny meikäläistä näillä sun postauksillas ja myöntänen että samoja fiiliksiä sillo tällö ollu mitä sullaki.. hmmm, mutta millä tavalla luulet että susta ois vaimo matskuu u know? siis ei pahalla, vaan kysäsin..kato paineita, paineta :> mohoho, no ei tosi. Hassun hupsua jänskää loppuiltaa tai jotaki semmosta :) tykkäätkö kattoo disney-leffoja?

  VastaaPoista
 5. Tää ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta mitä sun tatuoinnit meinaa sulle?

  VastaaPoista
 6. Oaahh oot nii upee :3 piirsin/maalasin susta kuvan ja laitoin sen blogiini, käy kurkkaamassa ja sano vaan, jos haluat että poistan sen :D. http://riina-kaisa-walkthepathwithme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. mistä toi pipo on? ;DD

  VastaaPoista
 8. ohgod oot niiiin upee muijja!!!♥____♥

  VastaaPoista