torstai 28. marraskuuta 2013

Kannattaa tehdä itse

Mä vasta oon hoksannut, että hei jauhoista oikeasti voi saada jotain syömistä. Tälläsinä köyhinä aikoina on erittäin halpaa vääntää parit sämpylät tai pizza. Lisäksi kun tekee itse niin kaikki on tuoretta ja paljon parempaa mitä kaupasta ostettuna.12 kommenttia:

 1. toi ensimmäinen kuva.. herraisä oot kaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri olin tulossa kommentoimaan samaa. Joillakin on vaan epäreilun hyvät geenit. :D

   Poista
 2. yleensä en kommentoi blogeihin mutta tästä mun on pakko sanoa sulle, pidä toi keskijakaus look D: keskijakaus sopii sulle aivan järkyttävän hyvin, idk why mutta ennen kun sulla oli se sivusiili ja sit huitaisit kädellä ne hiukset sivulle päin niin näytit jotenkin vaan ei-hyvältä, mutta toi keskijakaus sopii sun kasvoille ihan täydellisesti~~ käytä sitä hyväksi, keskijakaus ei sovi kaikille ihmisille ja jotkut väärinkäyttää sitä, mut sulle se on tehty <:

  VastaaPoista
 3. oot niin kaunis ! Haluisin näyttää sulta :D<3

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköisiä sämpilöitä (ja olet itsekkin ihana!)! Olisko noihin ohjetta? :)

  VastaaPoista
 5. et oo ainut! mulla on aina tuo sama ongelma :D

  VastaaPoista
 6. Näytät niin hyvältä!!! Tuli ekan kerran mieleen, että sulle vois sopia lyhemmätkin hiukset mielettömän hyvin :D Tossa ekassa kuvassa meinaa katoin eka et sulla ois hiukset tohon kaulukseen asti.. :D Oot kyllä mieletön noinkin, en mä sillä ;)

  VastaaPoista
 7. ooi ku oot kaunis! :-) mikä kamera sul? :>

  VastaaPoista
 8. ite tehdyt ja tuoreet sämpylät on kyllä jotain maailman parasta! ja btw oon tainnu nähä sut tampereella muutamaan otteeseen, oon aina vaan tajunnu ihan myöhässä että se olit sää :------DD mul o nii kauheen hyvä naamamuisti, mut sit en ikinä muista että mistä jonku ihmisen tiiän/tunnen

  VastaaPoista
 9. herranjestas oot upee tossa ekassa kuvassa! + kiva video ja niiin tuttu tunne mullakin ton nukkumaanmenon kanssa :D

  VastaaPoista
 10. Oli tosi kiva video :D. Ja tykkään muutenki hirveesti sun blogista :D. Ookkos sä jossaki töis vai opiskeletko?

  VastaaPoista
 11. Oot niiiiin kaunis <3 ja video oli jotenki söpö ja ihana. Mulla on kans IHAN samanlaisia uniongelmia. kauheinta on se, kun tietää että pitäis nukkua, jos esim pitää herätä ajoissa, mut sit saa unta vasta sairaan myöhään ja tunnin yöunista ei oo kauheesti mitään hyötyä. ja toisekseen, sit kun uni ei tuu niin mä en voi ees alkaa siivoomaan, kun herätän koko muun talon :D

  VastaaPoista