lauantai 1. helmikuuta 2014

Trust no bitch


Kuinka monta kertaa ihmisen luottamus täytyy pettää, jotta se ihminen ei pysty enään luottamaan, kuin itseensä? Musta tuntuu siltä, että mulle on käyny silleen, että mä en halua luottaa kehenkää tai uskoutua kellekkää. Siks musta on tullu ehkä jopa ilkee ja suorasanainen tärkeitäki ihmisii kohtaan. Mä luotan itseensi ja arvostan itseeni nyt enemmän ja this way no one can hurt me.

Silti mä vaan toivon,
että joku onnistuu rakastamaan mut ehjäksi


7 kommenttia:

 1. My recent thoughts exactly. Pystyn kohta luottamaan korkeintaan niihin, joiden luottamus on petetty yhtä useasti kuin mun.

  VastaaPoista
 2. Hei, oon lukenut sun blogiasi jo noin vuoden, enkä oo ennen kommentoinut. Seuraan myös nykyään youtube-kanavaasi ja olet iso inspiraation lähde! :) Tuot iloo päiviin ja joissain asioissa tuntuu että voin samastua suhun tosi helposti. Harmittaa sun puolesta kun joskus tuntuu että vaikutat yksinäiseltä tai pelokkaalta. Mun viesti oli vaan, että koita jaksaa vaan heittäytyy uudestaan luottamaan ainakin niihin ihmisiin, jotka on siinä sun kanssa sillon kun sulla on hankalaa. Ne on niitä parhaita. Et tarvitse niitä ihmisiä, jotka katoaa jonnekin sillon jos sulla on vaikeampaa. Ne vie vain turhaa aikaasi. Mutta siis voimii täält Joensuun suunnilta edelliseltä Tamperelaiselta. Toivottavasti sun olo helpottaa ja osaat taas luottaa hyviin ihmisiin jossain kohtaa. Oot kuitenkin aidon ja lämminhenkisen (joskin tosi herkän) oloinen tyyppi. Mut ei se herkkyys o huono asia. Monen mielestä se on tosi viehättävä piirre! :)

  VastaaPoista
 3. Asiasta kolmanteen, millä ohjelmalla oot tehny ton bannerin? Upee!

  VastaaPoista
 4. Ja kukkaruukkuu vielä, oot vaan jotenkii niin siisti ihminen, etten voi käsittää!

  VastaaPoista
 5. Voi mona ihana <3 aloin miettimää tota nyt itekki. asia on just tollee, sitteku uskoudut jollee ja annat sille luottamukses ni sit se pettää sen. ja sitte se henkilökii on vielä uskoutunu sulle joskus ja siä sille: se pettää sun luottamuksen ja sun tekis mieli pettää sen luotta,us, mut sit tulee ajatus että ei voi olla niin kylmä. Nyt oon kyl alkanu miäkii olla jo ihan suorastaa jäätä.Tuntuu vaa ettei jaksa enää, parempi jäätyy ja kovettaa koko ulkokuori ettei vaan kukaa saa mitää irti. Ennen avauduin ja päästin kaikki lähelle helpost. ei se enää oo niin. Joskus tuntuu että vaa siä ymmärrät, autat minuu jo pelkäl olemassaolollas! saat aina hymyn mun huulille :) Kiitos että olet olemassa <3 oot ihanin <3<3 halit <3

  VastaaPoista
 6. Voi.. oot niin kaunis ja vaikutat myös kauniilta sielulta. Jos maailmassa tulisi oikea aika ja paikka olisi ihana ottaa sinut syliin ja rakastaa sinut vahvaksi! Puspus <3

  VastaaPoista