maanantai 16. kesäkuuta 2014

vireoita


9 kommenttia:

 1. Ihania videoita! Sait jotenkin kiinnostavan tuosta sun mainosvideostakin, oot ihana!

  - Minna / Back to the Milky Way

  VastaaPoista
 2. toi värjäys onnistu kyl kivasti c:

  VastaaPoista
 3. Oon aina halunnu tietää et saako noita fantasy coloreita suomesta? Meinaan ei kiinnostais tilata ulkomailta, ku en oikee luota niihin ikinä. Ja kuitenkin tuo merkki on kokeilematta sinisestä. Pienellä googlauksella en suomalaista sivua löytänyt. :( mistä sä olet tuon värin ostanut?

  VastaaPoista
 4. Mä aattelen just samalla tavalla! :D Sillon ku olin alaikäinen ni halusin vaan äkkiä pois kotoa että saa dokailla ja bilettää ja mennä ja tulla miten huvittaa mut ei se oo oikeesti hauskaa ku ekat pari viikkoa.. Sitten ku huomaat ettei oo aamulla ketään kuka keittää kahvin tai tekee aamupalan valmiiksi, tai päivällä ku tuut koulusta/töistä ei oo kukaan tehny ruokaa, ni oppii sitä kaalilaatikkoa arvostamaan! ..varsinkin ku omassa kaapissa on vaan nuudeileita eikä ole enää penniäkää rahaa :D tää on niin totta, antaisin mitä vaan että voisin asua vielä kotona!

  VastaaPoista
 5. Näin sut perjantaina naistenbileis, mut en uskaltanu tulla juttelee:/ Näytit hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Nyt ensi kertaa näen blogisi, kun katoin vanhempaa videotas niin päädyin tänne. Vaikutat kivalta tyypiltä, mutta toi sun nenäkoru näyttää musta aika hirveeltä..

  VastaaPoista
 7. Ihana Moona/Mona?? Ootko tulossa Tammerfesteille?

  VastaaPoista
 8. Kuinka sun kani voi näin kuumilla ilmoilla?

  VastaaPoista
 9. Vitsi et siulla on magee tyyli =) voisitko joskus tehdä meikkivideon? tai postauksen?

  VastaaPoista