maanantai 24. elokuuta 2015

Nautiskelen elämää


Hämmästyttekö jo, kun postaan jo nyt enkä vasta kuukausien päästä?!?

Aattelin, että voin tänne rauhassa tarinoida mun jorinoita.
Tää mun uus elämä on oikeasti mennyt niin hyvin. Oon lenkkeilly paljon joka tuntuu ihan äärettömän hyvältä. Kotitreenitki maistuu ja ei haittaa enää, vaikka sattuuki jokaseen nikamaan, koska paikat on päässy rapistumaan tässä vuosien saatossa, kun ainoa urheilu on tapahtunu baarin tanssilattialla.
Ihmekkös tuo siis, kun kaikki jäsenet paukkuu.

Viikonloppu tuntuu paljon pidemmältä, kun ei joudu viettämään aamua ja päivää krapuloissa ja stressaten mitä laittaa taas illalla päälle baariin. Kerkeää oikeasti nauttimaan muista asioista. Aamulla se auringon lämpö ja kahvi. Lenkki siihen päälle nii voi samperi soikoon, kun on hyvä olla.
Syömisten kanssa on toki opettelua, kun tuntuu vaikealta syödä silleen miten liikkuvan ihmisen kuuluuki. En osaa oikein ite määritellä kuinka paljon mun pitäis syödä.

Se alkoholin tuoma pöhötys alkaa laskemaan ja olo on OIKEASTI niin paljon virkeämpi. Unirytmi on kunnossa ja saan energiaa paremmista lähteistä niin aamullakin jaksaa nousta paremmin.
En edes kaipaa juomista. Toivon niin paljon, että tää kestää pidempään ku pari kuukautta.

Nyt oon myöhässä mun iltarutiineista, joten pakko pistää kone piiloon ja pistää ittensä yöpuulle.

Ps. Tiedän, että nykyään ei kauheasti blogeihin kommentoidakkaan, mutta olisi kiva kuulla jos teillä on mielessä jotain mitä haluaisitte mun kertovan tai postaavan. Mulla on taas pientä intoa kuvailla ja kertoa asioita, joten nyt on otollinen hetki toteuttaa jotain postauksia.

See ya taas ihan pian!16 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Itelläkin pitäis alkaa nyt uusi elämä, kun tuli ero. Pitäis nyt keskittyä itteensä ja omien haavojen parantamiseen, mutta silti tekis mieli vaan rynnätä eksän syliin ja palauttaa kaikki ennalleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee treeni rutiinii my dayta kaikkee kivaa:D oot oikeesti huippu tyyppi ja toivottavasti tää saa sut hymilemäån. Oot super kaunis ja kaikkeee<3<3<3<3

   Poista
 2. Kuin heittäisit haasteet, pakko kommentoida kun kommenttia pyysit... Kun mainitsi iltarutiinit: Millaisia rutiineja löytyy?

  VastaaPoista
 3. on niin ihana lukea että oot saanut elämän raiteilleen <3 tsemppiä tulevaan t. pitkään blogiasi seuraillut

  VastaaPoista
 4. Mä en blogeihin kommentoi vaikka monia luen mutta nyt tahdon sanoa että hienoa,jatka samaan malliin ;) Paljon tsemppiä lähetän sulle täältä kaukaa!! Kerro toki kuulumisia ja muista että meitä hiljaisia tukijoita kyllä täältä löytyy ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanan positiivinen postaus ja hienoa, että elämä maistuu !
  Voisitko tehdä kuvapostauksen vaikka lempi vaatekokonaisuuksista? (jos et ole jo tehnyt)
  Ps. ihania nuo ruusutatuoinnit :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan piristävää tekstiä, tsemppiä freesimmän elämän ylläpitämiseen! :)
  Sulla on tosi makkee tyyli, ja kaikkia hiuksiin, vaatteisiin, tyyliin, hyviin ja huonoihinkin kuulumisiin ym. postauksia on ollu mielenkiintosta lukee.
  Toivottavasti siis jatkossakin kuvapainotteista matskua luvassa, ja miksei vaikka "päiväni kuvina" tyylisiä juttuja.

  VastaaPoista
 7. kaikkee kuvia on ihana katella ainakin ja tykkään sun tyylistä kirjoittaakkin vaikken aiheita oikein ossaa ehotella. joku neljän kirjaimen persoonalisuustesti tai random fakta juttuhan vois olla ihan jees? :)

  VastaaPoista
 8. En oo ihan varma tuliko tää niin kommnentoin nyt varalta uudestaan :D
  Hyvä että on menny paremmin ja ettet oo kaivannu juomista. Mullaki meinaa taas välillä lipsua alkoholin kanssa, pitäs taas ottaa ittiään niskasta kiinni ja muistuttaa, ettei se juominen ole niin siistiä.

  Mulla kiinnostaa mikä tää sun syömishäiriö tausta on ja mikä siihen johti? Ymmärrän kyllä jos et näistä halua kirjoittaa.
  Kaikki tekstisi kiinnostavat, eniten pohdiskelevat tekstit missä on enemmän tekstiä kuin kuvia :)

  VastaaPoista
 9. kiva kuulla että sulla menee hyvin ja et oot löytäny liikkumisen ilon :) siitä tulee niin hyvä olo :) tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä uudistukselle! kiva kuulla että hommat on reilassa ja elämä tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
 11. Pistä yt:hen idiootit kysymykset lesboudesta part2? Ku oot silloin lupaillu et semmonen joskus tulis..

  VastaaPoista
 12. Hei tee jonkinlainen kokoava life journey video. Mistä kaikki alkoi ja mihin oot päätynyt.

  VastaaPoista
 13. Olis kiva jos laittaisit tänne sun blogiin jotaa treenikuvii ni sais meikäläinen vähä inspistä. Oot muute ihan sika ihq<3

  VastaaPoista
 14. Olis kiva jos tekisit vaikka videoo sun treenailuista, syömisistä ja muusta. Mikä oli vaikeinta ja mikä helppoo. Ja kerro vähän miten toi aika on menny kun et oo juonut. :)

  VastaaPoista
 15. Ihanan positiivinen postaus! Kun kerran kysiyit että mitä haluis lukea, niin ehdottomasti jotain hiusrutiineistasi? Vitamiineja? Mitä hoitoaineita? Kuinka usein käyt leikkaa? Onko jotain mahtavia kikkoja miten saat latvat pysyy kunnossa, vaikka ootki blondannu?
  P.s. sporttinen look pukee sua :)

  VastaaPoista