keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Lempijuomat lol


Rakastan kahvia. Vihreä tee tulee kakkosena aina iltasin, vaikka kuinka sitä kahvia tekeeki iltasin mieli nii ei millää jaksais alkaa energisöimään ennen nukkumaanmenoa. Onks teillä jotain hyviä vinkkejä johonki "iltajuomaan"? Tai jotain muuta, ku vihreetä teetä?

Aattelin nyt parit lempparit erilaisista asioista aina teille tälleen johonki väliin esitellä, koska pakko saada tänne vähän eloa. Oon taas enemmän innostunu kuvaamisesta, mutta se ei yleensä kauhean kauaa kestä :D Joten nautitaan vielä, ku sitä kestää.

ps. joojoo yritän saada jonku tekemään mulle uuden vähän päivitetymmän bannerin :D


4 kommenttia:

 1. Yrttiteet! Vähänkö mehua joisi :)

  VastaaPoista
 2. Ootko koskaan kokeillut sellaisia rakeita joista tulee veteen sekoitettuna teetä, jonka voi sitten juoda joko kylmänä tai lämpimänä? Makuja on ainakin persikka ja sitruuna ja sitten lidlistä saa jotain marja versiota joka on sitten vähän makeampaa :) Itse tykkään niitä juoda tosi paljon kun muistuttaa aika paljon ice-tea juomia :) Pirkan versio kulkee ainakin nimellä teejuomajauhe :)

  VastaaPoista
 3. Ite oon tykänny ainakin tosi paljo sellasesta yrttiteestä ku Clipperin Detox-tee. Voin suositella :)
  Tarkempia käyttökokemuksia voi lukee mun blogista: http://rikkarokassa.blogspot.fi/2015/02/testissa-detox-tee-clipper.html

  VastaaPoista
 4. https://www.hyvinvoinnin.fi/clipper-luomu-valkoinen-appelsiini-tee
  Tämä clipperin valkoinen appelsiini tee <3 <3 <3 en keksi mitään parempaa! Maista! tykkäisit varmasti :) Iltaisin just ihana juua!

  VastaaPoista