keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Sama homma jatkuu


Hehhei!
Paras hetki kirjottaa, kun oon vitullisen väsyny ja ärtyny, koska sotkin valkoisen nahkasohvani hiusvärillä ja puhelimen akku on sen päivittämisen jälkeen tyhjentyny hujauksessa. Lisäksi on kauhee nälkä, mutta ei kehtaa enää tähän aikaan syödä.
Muuten niinku menee mahtavasti. Samaa kaavaa rullaillaan edelleen eli treeniä yhtä paljon kuin ennen meni alkoholia. Tosin treenailu pysyy aisoissa. Pakko sanoa, että kyllä tää jo päälle 2kk tuntuu paljon pidemmältä ajalta. Ihan niinku ei ois koskaan baareissa käynykkää.
Edelleen totuttelemista vaatii tää öö..leveneminen? Lihakset kasvaa kaiken tän pöhön alla ja kohta en mahu treenihousuihin. Ja tää perse. Kuinkahan paljon tää kasvaa :D
Ihmeellisii pienii muutoksii tämmösellä viattomalla kotitreenillä, josta onki sit ehkä hyvä jatkaa vähän seuraavallekki tasolle.
Entisenä syömisvammailijana tässä on jokaisena päivänä pientä haastetta ja rimpuilemista, mutta yritetään sinnitellä tälleen terveen tasolla. Yritän elää mahdollisimman paljon silleen, että niin paljon tai vähän, kunhan tuntuu hyvältä. Välillä se vääränlainen tapa tuntuu hyvältä ja sillon taas saa lyödä itteensä...
Huomattavasti helpompaa olis jos kroppa ois sen mallinen ku haluais. Missä mun geenilottovoitto.

Nyt painun nukkumaan ja murisemaan ton sohvan takia, koska mun upea vaalea sohvani. Siinä on nyt rumia haaleita jälkiä jotka tulee kummittelemaan siinä nyt ja tulevaisuudessa. Shit fak.

3 kommenttia:

 1. Älä oo näläs<3

  VastaaPoista
 2. Oireilitko/oireiletko anorektisesti vai bulimisesti vai jotain siltä väliltä?
  Minkä mallisen kropan sitten haluaisit? :)

  Mielenkiintonen seurata sun matkaa

  VastaaPoista
 3. Sohva tahran irottamisee suosittelen Ksyleeniä. Saa ainaki rautakaupasta. Hankaat sienellä tahran pois varovasti :)

  VastaaPoista